تأکید رئیسجمهور بر ضرورت برخورد قاطع با اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی
به گزارش «entekhabat1400.com»، حجت الاسلام
وی خاطرنشان کرد: روابط دو کشور بر پایه دوستی و صمیمیت بنا شده و توسعه همکاری های دو کشور می تواند به تحکیم مناسبات دوستانه و ایفای نقش بهتر در منطقه کمک کند.
روحانی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده برای برگزاری بیست و هشتمین کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه در
رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت استفاده از همه ظرفیت های همکاری میان دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه، استفاده از ظرفیت ها و توانمندی بخش خصوصی و شرکت های اقتصادی فعال در دو کشور را برای تحقق این هدف مورد اشاره قرار داد.
روحانی در ادامه این گفت و گو با اشاره به شیوع گسترده موج جدید بیماری کووید 19 در کشورها از جمله ایران و ترکیه، بر همکاری دو کشور برای مقابله با ویروس
رئیس جمهور همچنین با اشاره به همکاری های تهران – آنکارا در زمینه موضوعات منطقه ای و بین المللی از جمله حل بحران
روحانی در بخش دیگری از گفت و گو با رجب طیب اردوغان با اشاره به تحرکات اخیر و اقدامات تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه و همچنین تروریسم هسته ای، تاکید کرد: همکاری کشورهای منطقه برای تامین امنیت و صلح و ثبات ضروری است، باز شدن پای رژیم غاصب صهیونیستی در منطقه را خطرناک می دانیم و برخورد جدی با آن ضروری و لازم است.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در این تماس تلفنی با تبریک متقابل فرارسیدن ماه مبارک رمضان به دولت و مردم ایران، بر اراده جدی آنکارا برای توسعه و تعمیق روابط دوستانه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
اردوغان در این تماس تلفنی با ابراز خوشحالی از اینکه همکاری های دو کشور حتی در دوره شیوع ویروس کرونا نیز همچنان ادامه داشته است، برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه در اردیبهشت ماه سال جاری را نمونه بارزی از عزم و اراده بالای دو کشور برای توسعه و تعمیق مناسبات دو جانبه بویژه در حوزه های اقتصادی و تجاری دانست.
انتهای پیام/