جبهه پایداری: تحریف حقایق کشور و دادن آدرس غلط، تنها توانمندی غربگرایان است
به گزارش «entekhabat1400.com»، جبهه پایداری انقلاب ا
متن این بیانیه به شرح ذیل است:
چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در حالی از راه رسیده است که پس از گذشت بیش از چهار دهه از رستاخیز خمینی کبیر، آزادیخواهان و عدالتطلبان اقصی نقاط این کره خاکی، همچنان چشم امید خویش را به گامهای استوار و قلمهای آتشین سربازان انقلاب اسلامی دوختهاند و در آشفته بازار تحمیل اراده ابرقدرتهای طاغوتی جهان بر ملتها، جمهوری اسلامی را مظهر استقلال اراده میدانند. به دست آوردن اقتدار منطقهای و قدرت بازیگری در سطح معادلات کلان بینالمللی، متاع نایابی است که
جایگاه امروز جمهوری اسلامی ایران در جهان اثبات کرده است که میتوان حتی در این جنگلی که قدرتهای
جبهه پایداری ضمن گرامیداشت چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران بر خود فرض میداند که نکاتی چند را در باب وضعیت کنونی کشور در این روزهای مهم، سرنوشتساز و حیاطی به گوش مردم ایران برساند.
امروز برخی از جریانات و فعالین سیاسی که از قضا ظاهراً در روزهای پرتلاطم بهمن ۵۷ استقرار جمهوری ا
مهمتر آنکه این دلباختگان غرب و سرسپردگان اقتصاد سرمایهداری پس از سالها حضور در راس قوه اجرایی کشور و عجز از اداره کارآمد کشور و به بارآوردن انواع و اقسام فاجعههای مدیریتی، در حال القای این نکته هستند که مشکلات معیشتی مردم، «هزینه استقلال» است و برای مستقل ماندن ناگزیر از تحمل این وضعیت سخت اقتصادی هستیم؛ در حالیکه دیگر بر همگان ثابت شده است که شرایط سخت معیشتی کنونی، «هزینه ناکارامدی» مدیرانی است که ابتدا با ژست ژنرال، مناصب مدیریتی کشور را به دست گرفتند و پس از گذشت ۸ سال دیدیم که به اندازه یک سرباز معمولی هم توان مدیریتی نداشتند. تحریف حقایق کشور به منظور فرار از پاسخگویی و دادن آدرس غلط به مردم، تنها توانمندی قابل ذکر غربگرایان است.
انقلاب ا
جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن اعلام مرزبندی با هواداران تعدیل ساختاری، با تاسی از اندیشه امامین انقلاب اعلام میکند که «انقلاب اسلامی» را مکتبی میپندارد که نه تنها به نقطه پایان نرسیده، بلکه تازه در ابتدای مسیر قرار دارد و در راستای تحقق «دولت اسلامی» برای نیل به «تمدن اسلامی» راه پرپیچوخمی در پیش دارد که به وضوح طی این مسیر سخت با فرمان لیبرالمئابهای خسته داخلی امکانناپذیر به نظر میآید.
اندیشه التقاطی تحقق توسعه از طریق نسخههای ضد عدالت غربی و بیکفایتیهای مدیریتی، به ویژه ۸ سال گذشته ، موجبات تعمیق شکاف طبقاتی و افزایش روز افزون تبعیض و نابرابریهای ناعادلانه در توزیع درآمد و امکانات را فراهم آورده و زندگی محرومان و مستضعفان را با مشکلات جدی روبرو کرده است.
بازتوزیع درآمد و امکانات از طریق اتخاذ سیاستهای عدالتخواهانه، میتواند مهمترین تغییر مورد نیاز در وضع موجود قلمداد شود تا مسیر حرکت دولت آینده در انتخابات ۱۴۰۰ را هم نیز به این سمت هموار کند.
جبهه پایداری انقلاب اسلامی اعلام میدارد که سیاستهای دولت دوازدهم را تحت هیچ شرایطی با هیچکدام از استانداردهای یک دولت عدالتمحور منطبق ندانسته،
یکی از محوریترین شعارهای انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ ضدیت با فساد و جلوگیری از دست درازیهای خواص به بیتالمال و مقابله با انحصاریسازیهای امکانات برای مسئولان بود که این شعارهای متعالی آب را روانه لانههای فساد هزارتویی کرد که رژیم پهلوی
اینکه نام خویشاوندان نزدیک به مسئولین دولتی در میان محکومین اقتصادی اخیر دیده میشود، بیانگر این حقیقت است که این دو دلت بنای چندانی بر مقابله با فساد از درون دولت نداشتهاند و راه برای ویژهخواران کاملا هموار بوده است. جبهه پایداری «فسادستیزی» را یکی از اصلیترین ملزومات سومین سال از دهه چهارم انقلاب اسلامی دانسته و حضور دولتی پاکدست و فسادستیز در راس قوه مجریه را در ایجاد اراده جمعی در تمامی ارکان کشور برای مقابله همه جانبه با فساد و رانت را ناگزیر دانسته و خرداد ۱۴۰۰ را دروازه ورود به دوران مبارزه ساختاری با فساد با فرماندهی رییس جمهوری پاکدست و فسادستیز ارزیابی میکند.
دستگیری گسترده تعداد زیادی از اعضای شوراهای شهر و روستا به جرم فساد که عمدتاً در اثر حضور در فهرستهای مورد حمایت دولت مستقر وارد شورا شده بودند، لزوم تلاش جریان انقلابی برای پیروزی کاندیداهایی که به توزیع عادلانه امکانات شهری و
جبهه پایداری انقلاب اسلامی ضمن تجدید پیمان با آرمانهای متعالی انقلاب اسلامی، اعلام میکند که
انتهای پیام/